Nieuw initiatief: Duurzaamheidsbeurs voor Zeeland

De consumentenbeurs met alle informatie en aanbod op het gebied van duurzaam wonen, werken en leven in Zeeland.

Middelburg – In de studio A58 in Middelburg zal op zaterdag 24 maart 2018 de eerste editie van de duurzaamheidsbeurs “DuurzaamTuus” worden gehouden. De deuren van DuurzaamTuus zijn geopend van 11.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. De organisatie ligt in handen van New way 2 go (Marco van Elswijk) de oud organisator van de succesvolle Woningexpo en Tuinidee in de jaren 2006-2010.

Aan deze beurs is een Kenniskaravaan gekoppeld, georganiseerd door De Zeeuwse Uitdaging. De Kenniskaravaan is net als haar voorganger De Beursvloer, een netwerk van bedrijven, stichtingen en verenigingen die vraag en aanbod met elkaar uitwisselen. Dit kan gaan om spullen en diensten maar het gaat vooral om uitwisselen van kennis!

Bedrijven die zich inzetten voor een duurzame toekomst kunnen een aanbod plaatsen van kennis die zij beschikbaar willen stellen aan stichtingen en verenigen waarmee zij de kennis willen delen, bijvoorbeeld door het geven van een workshop. Stichtingen en verenigingen kunnen een vraag plaatsen als zij behoefte hebben aan bepaalde kennis en hun eigen aanbod plaatsen van kennis waarover zij zelf beschikken.

Bezoekers
Op deze sfeervolle locatie wordt u in korte tijd op de hoogte gebracht van het totale aanbod op het gebied van Duurzaamheid in Zeeland. Ook ervaart u wat de sterke kanten zijn van deze prachtige regio en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verduurzamen van wonen, werken en recreëren. De compacte DuurzaamTuus beurs is een belangrijk informatie medium voor mensen die bewust en gericht op zoek zijn naar duurzame oplossingen in en rond om het huis, werk en vrije tijd. Naast informatie krijgt u juist advies op het gebied van allerlei energie middelen voor nu en in de toekomst.
Niet alleen mensen die willen verduurzamen kunnen terecht op DuurzaamTuus. De beurs is ook geschikt ter oriëntatie om te besparen, want samen besparen is goed voor een betere wereld! U wordt op de hoogte gebracht van de laatse ontwikkelingen in en rond het huis.

Op de beursvloer van DuurzaamTuus 2018 vind je informatie en oplossingen voor:

Energie – waar en hoe bezuinigen
Duurzame mobiliteit
Afval & Recycling
Innovatie op het gebied van duurzaam
Duurzame oplossingen op kantoor (drukwerk, inkt etc.)
Duurzame producten
Licht & geluid
Veilig werken
De Bouw & duurzaam
Circulaire economie
Het nieuwe werken
Duurzaam wonen
Solar, wind, isolatie en warmte mogelijkheden
Gezond leven zonder stress
en meer ...

Deelnemers
Deelnemers van Duurzaamtuus zijn adviseurs en leveranciers van duurzame oplossingen, makelaars en woningcorporaties. Maar ook zijn er notarissen, verzekeringsmaatschappijen, groene- hypotheekverstrekkers en banken en gemeenten aanwezig. Zij geven u persoonlijk en op maat advies over hun eigen vakgebied. Gemeenten geven hun visie op allerlei ontwikkelingen op het gebied van duurzaamwonen in hun regio.

 

Openingstijden:
Zaterdag 24 maart: 11.00 – 18.00

Locatie:
Studio A58 (ZEP-terrein)
Podium 23 – 4337 WV Middelburg

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Overige informatie
Entree is kosteloos en door registratie kunt u gratis tickets reserveren. Op vertoon van een toegangskaart bent u snel binnen. Online registreren via www.duurzaamtuus.nl

 

Duurzaamtuus.nl is een informatie evenement waar de trends, innovaties en nieuwe mogelijkheden op het gebied van Duurzaamheid bij (ver)bouwen, wonen, werken en welzijn in de spotlights gezet worden. Of het nu gaat om het Duurzaam (ver)bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis of uw werk en leef omgeving, u kunt het allemaal zien tijdens DuurzaamTuus.

Wij hebben mogelijkheden voor eigenstandbouw, een kraam of een statafel (met eigen rolbanner opstelling) zie verderop in de email of online

Spreekt het je aan? Laat het ons weten via 06 12 64 86 27 of per mail marco@duurzaamtuus.nl

Noot voor redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie, alsmede interviews en foto’s op locatie, kunt u contact opnemen met Marco van Elswijk (NEW WAY 2 GO): +31 (0) 6 -12 64 86 27 of info@newway2go.nl.