ORGANISATIEBUREAU

NEW WAY 2 GO heeft ruime ervaring in het organiseren van groot- en kleinschalige vak- en publieksbeurzen, fairs en allerlei andere evenementen. Wij geven u graag advies en kunnen wij de totale uitvoering van het idee verzorgen en ondersteunen in alle communicatie-uitingen.
Wilt u meer informatie over een beurs of wilt u zelf een beurs, congres of bijeenkomst in wat voor vorm dan ook organiseren? NEW WAY 2 GO richt zich zowel regionaal als landelijk op het organiseren van beurzen, markten, evenementen en congressen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, prijs en duurzaamheid.

De BCDAGEN.nl is hét grootste netwerkevent in uw regio! Netwerken gaat allang niet meer alleen om het leggen van contacten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. Bereik uw doel en doe mee aan hét netwerkevent in uw regio! Vergroot uw naamsbekendheid, vergroot uw netwerk of realiseer direct verkoop op de beursvloer. Exposanten kunnen B2B online en offline laten groeien. U mag hier niet ontbreken!

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats in verschillende locaties en regio’s. De BCdagen.nl is hét podium waar alle ondernemers elkaar in 2 dagen ontmoeten en on- en offline netwerken, inspiratie krijgen door kennissessies en business genereren. Organisator NEW WAY 2 GO organiseert deze netwerkbeurs samen met een aantal partners onder de naam BCdagen, kijk voor meer informatie: www.bcdagen.nl

Wenst u een oriënterend gesprek waarin duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met NEW WAY 2 GO : 0113 - 751 394 of 06 12 64 86 27 of stuur een email: info@newway2go.nl